Shpërthim bombe pranë ambasadës së Italisë

shpe

Një makinë e mbushur me lëndë eksplozive ka shpërthyer në kryeqytetin e Libisë, Tripoli, pranë ambasadës italiane, në lagjen Dahra. Nga shpërthimi kanë mbetur të vrarë dy personat që ishin në makinë. Sipas burimeve diplomatike, nuk ka pasur dëmtime në ambasadën e Italisë. Për momentin nuk është ende e qartë …

Artikulli i plotë »

Trump e nis me Kur’an. Inaugurimi i presidentit amerikan, shtetit më të madh e më të fuqishëm bëhet me vargjet e librit më të madh dhe më të fuqishëm VIDEO

trum

Presidenti i sapo zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump është parë duke dëgjuar lutjet Kuranore. Trump e nis me Kur’an. Inaugumimi i presidentit amerikan, shtetit më të madh e më të fuqishëm bëhet me vargjet e librit më të madh dhe më të fuqishëm (“An Imam invited …

Artikulli i plotë »