Saturday , 25 February 2017

A është shtatzënë Elvana? Miqtë i prekin vithet dhe barkun (Video)


Prej ditësh po përflitet se Elvana Gjata është shtatzënë dhe videoja që konfirmoi më së shumti dyshimet ishte ajo e Lori Hoxhës e postuar në Snapchat.

Mirëpo në një video të postuar nga Arjon Muça në Instagram, ai bashkë me Julkën i ngrenë një “kurth” Elvanës. Të dy miqtë e këngëtares ndërkohë që kishin ndezur kamerën e drejtojnë atë drejt barkut të Elvanës, duke konfirmuar se ajo nuk është shtatzënë.

Madje Julka tregohet edhe më e “pisët” e prek nga vithet Elvanën dhe i thotë se andej është shtatzënë. Ne formë shakaje ndoshta edhe të përgatitur më parë, konfirmohet se Elvana Gjata nuk është shtatzënë.
elvana