Saturday , 25 February 2017

Admin

​ Efekti ‘Trump’, qindra emigrantë të arrestuar në SHBA (FOTO)

Ka nisur të zbatohet në të paktën 6 shtete amerikane urdhri i presidentit Donald Trump për arrestimin dhe dëbimin e emigrantëve të paligjshëm. Sikurse raportojnë vetë mediat amerikane, vala e operacioneve të nisura nga agjencitë federale për emigracionin dhe sigurinë e kufijve ka çuar në arrestimin e qindra personave vetëm …

Artikulli i plotë »