Saturday , 21 October 2017

Admin

Qytetari shokohet me atë që sheh tek shtëpia e fëmijës “Zyber Hallulli” (Foto)

Një qytetar i cili ishte duke kaluar përpara shtëpisë së fëmijës “Zyber Hallulli” në Tiranë, u habit jashtë mase kur i kapi syri rastësisht diçka mjaft të pazakontë. Në hollin kryesor të korridorit, me pamje direkt nga rruga, ishte vendosur një televizor i madh dhe aty gjendeshin rezultatet në kohë …

Artikulli i plotë »

Të dashur prindër, hapni sytë e shikoni si po jua helmojnë fëmijët në shkolla shqiptare (VIDEO)

Rastet e shitësve ambulantë pranë shkollave, të cilët tregtojnë ushqime dhe produkte që i kanë kaluar afatet e skadencës janë të shumta. Nuk janë të paktë fëmijët që përfitojnë nga pushimi i gjatë apo ndërrimi i orëve dhe blejnë diçka pranë këtyre shitësve, e që më pas përfundojnë në spital …

Artikulli i plotë »

KUJDES! Kjo është sëmundja më e re vdekjeprurëse më e keqe se HIV AIDS

HUMAN PAPILLOMA VIRUS, QË ZAKONISHT NJIHET ME TERMIN HPV, ËSHTË PËRGJEGJËSE PËR SHPËRTHIMIN E NJË SËMUNDJE TË RE VDEKJEPRURËSE. ËSHTË PARASHIKUAR SE KJO EPIDEMI E RE PRETENDOHET TË JETË EDHE MË VDEKJEPRURËSE SE HIV AIDS. Ja cilat janë pikat kyçe që shpjegojnë pse virusi HPV është vdekjeprurës: Keqkuptimi ndaj prezervativëve: …

Artikulli i plotë »

Dhimbje barku apo gazra? Kapsllëk dhe bark i fryrë? Ja problemi që keni në organizëm

Sipas statistikave thuhet se 8 nga 10 individë vuajnë nga sindroma e zorrës nervoze. Njerëzit të cilët pretendojnë se kanë probleme me zorrët, ndihen të fryrë dhe shpesh ushqimi që konsumojnë ju bie rëndë në stomak, thuhet se kanë sindromën e zorrës nervoze. Në përgjithësi simptoma të tilla si: -Gazrat …

Artikulli i plotë »