Saturday , 21 October 2017

Aktualitete

Beteja epike, kur dy mbretër luftojnë për fronin (FOTO+VIDEO)

Këto fotografi dramatike shfaqin dy vëllezër luanë duke luftuar me njëri-tjetrin për dominim. Duke e shikuar njëri-tjetrin me tërbim dhe me gojëhapur, vëllezërit fluturojnë në ajër teksa zhvillojnë betejë mes tyre. Lufta e tyre u fotografua në Parkun Kombëtar Kruger në Afrikë të Jugut nga fotografi i kafshëve të egra, …

Artikulli i plotë »