Ballina / Argëtim

Argëtim

Vajza, këto gjëra mos i kërkoni nga partneri juaj

va

Shumë femra mendojnë se meshkujt u kanë borxh diçka. Por është pikërisht kjo qasje, që mund të shkatërrojë një lidhje dashurie, dhe të rrënojë përgjithmonë respektin dhe besimin reciprok. Kur shumica e femrave e kuptojnë këtë, është shumë vonë. Andaj më poshtë janë disa këshilla se si ju gra, të …

Artikulli i plotë »

Unë, pasanikja, grua e fukarasë!

perjetim_1484493677-2419014

E njoha zemrën time në gjimnaz. U pëlqyem që në ditët e para. Ai ishte një nga ata djemtë e edukuar që tregonte dashurinë me sy, sepse fjalët dhe ngacmimet i konsideronte si ofendim, duke qenë se nuk ishte i sigurt në ndjenjat e mia, shkruan Timja, nga Istogu. Isha …

Artikulli i plotë »