Ballina / Kuriozitete

Kuriozitete

Trump e nis me Kur’an. Inaugurimi i presidentit amerikan, shtetit më të madh e më të fuqishëm bëhet me vargjet e librit më të madh dhe më të fuqishëm VIDEO

trum

Presidenti i sapo zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump është parë duke dëgjuar lutjet Kuranore. Trump e nis me Kur’an. Inaugumimi i presidentit amerikan, shtetit më të madh e më të fuqishëm bëhet me vargjet e librit më të madh dhe më të fuqishëm (“An Imam invited …

Artikulli i plotë »