Saturday , 25 February 2017

Lajme

Tronditëse: Shpërthen Lufta në Shqipëri

Mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare për çështjen “Balili” ka thelluar konfliktin institucional në Shqipëri. Presidenca dhe Kryeministria janë përplasur sërish. Në mungesë të kryeministrit Rama, i cili ndodhet për një vizitë në Kosovë, sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave, ka kërkuar që qeveria të përfaqësohet me zëvendëskryeministrin Niko …

Artikulli i plotë »

Zbulohet shkaktari i vrasjes së 6 adoleshentëve që po bënin aheng në barakë

Hetuesit gjermanë njoftojnë se gjashtë adoleshentët që u gjenden pa shenja jete në një barakë në Bavari, kanë vdekur si pasojë e helmimit me njëoksid karbon. Hetuesit kanë thënë se adoleshentët kishin përdorur një gjenerator me benzinë, i cili nuk ishte i autorizuar për t’u përdorur brenda. Pronari i barakës …

Artikulli i plotë »