Saturday , 21 October 2017

Shëndetësi

Dëgjoni shpesh fishkëllima në vesh? Ja çfarë tregon kjo për shëndetin

  Megjithatë, ekzistojnë disa shkaktarë që e nxisin tringëllimën të ndodhë, në njërën ose tjetrën trajtë të saj. Ekspozimi i gjatë ndaj zhurmave me intensitet të lartë është njëri dhe mund të themi shkaktari kryesor i tringëllimave në vesh. Përveç zhurmave në vesh, mund të shkaktojë edhe humbje të përhershme …

Artikulli i plotë »

Me këtë metodë efektive shumë lehtë mund të liroheni nga stresi (FOTO)

a shumë mënyra me të cilat ne mund të luftojmë stresin, nga ushqimi, nëpërmjet ushtrimeve, deri te fjetja. Por në qoftë se keni nevojë urgjente për zgjidhje të shpejtë, konsiderojeni trukun lindor të njohur në mjekësinë tradicionale kineze me shtypjen e pikës hoku Zgjatni dorën njërën dorë dhe me dorën …

Artikulli i plotë »