Saturday , 21 October 2017

Shëndetësi

A ta shkurton martesa jetën? Përgjigja e këtij studimi do t’ju lë pa mend

Nga të gjitha gjërat që mund t’i kërkoni në jetë, martesa mund të mos jetë gjithmonë në krye të listës. Mendojeni mirë: Pas martesës më nuk do të bëni asnjëherë seks me një person tjetër, vikendet me miqtë i anuloni për t’i shpenzuar me fëmijët dhe pesë vite më vonë nuk do të keni më gjëra për të folur.

Artikulli i plotë »