Saturday , 21 October 2017

Sport

Granit Xhaka i drejtohet popullit kosovar me këtë letër të hapur: Ja pse zgjodha Zvicrën Shum e dhimbshme .

Granit Xhaka edhe zyrtarisht e ka konfirmuar vendimin e tij që të luajë me Zvicrën. Ai i është drejtuar gjithë popullit të Kosovës duke u arsyetuar dhe duke sqaruar gjithë situatën. Me këtë letër dua të njoftoj të gjithë opinionin publik mbarë shqiptar, se karrieren time në vazhdim do ta …

Artikulli i plotë »