Wednesday , 20 September 2017

Uncategorized

Fantazma në Dobrosht të Tetovës?! Realizuan një foto dhe më pas mbeten të shokuar nga ajo që panë! (FOTO)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në fshatin Dobrosht të Tetovës. Disa banorë të këtij fshati që po argëtoheshin nga reshjet e para të borës në këtë fshat, kanë realizuar një fotografi të përbashkët, por kjo nuk është e gjitha, njofton TetovaSot. Sipas rrëfimit të dobroshtaliut, pasi është realizuar fotografia, …

Artikulli i plotë »