Saturday , 21 October 2017

Video

Rrëfimi shokues: Ja kush janë liderët botërorë pjesë e Iluminatit (VIDEO)

Shfrytëzuesi i rrjetit Imgur ka botuar një postim i cili shumë shpejt është fshirë, në të cilin është prezantuar si ish-anëtar i shoqërisë sekrete Iluminati, ndërsa publikimi i tij rrodhi menjëherë në mediat botërore. “Për vite kam jetuar me bindje, motive dhe aksione të iluminatëve, por kohëve të fundit me …

Artikulli i plotë »