Saturday , 21 October 2017

Video

Nusja e zhgënjyer mendon se DJ i shkatërroi kërcimin e parë, por bërtet “Oh Zot” kur kupton se ç’ka ndodhur në të vërtetë

Ka shumë gjëra për të bërë kur nis të planifikosh një dasmë. Gjithçka çfarë çiftet duhet të bëjnë është që të përgatiten sa më shumë të jetë e mundur për ditën e madhe dhe të kryqëzojnë gishtat që çdo gjë të shkojë mirë. Por sigurisht nusja dhe dhëndri nuk mund …

Artikulli i plotë »