Wednesday , 20 September 2017

Çfarë i bëri vetit, e rriti penisin, por tani ai i peshon 3 kg (FOTO)


Një gjerman, Micha Stunz, i cili ka rritur penisin me injeksione silikoni pohon se ai tani i peshon më shumë se 3 kg. Kjo ia ka vështirësuar jetën seksuale.
Stunz duket se e ka futur në telashe veten pasi penisi i peshon shumë. Ai tani ka një penis nga 3 – 4.3 kg.

Micha Stunz (45) që jeton në Berlin ka thënë se vazhdimisht e kishte rritur penisin me injeksione silikoni, jo pse kjo e bën atë më të bukur por sepse e bën të ndihet më mirë.

Silikoni nuk ofron kënaqësi fizike dhe e bën më të vështirë seksin edhe pse jo të pamundur.

Por edhe pse penisi i tij gjigant e kufizon jetën e tij seksuale ai ka thënë në shtrat tani është më kreativ.
1-mishcja

5-mischa

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Indeksi: