Thursday , 21 September 2017

Ja pse nuk është ide e mirë të vishni mini fund kur hipni në motoçikletë (Video)


Herën tjetër kur dikush ju ofron një udhëtim me një motoçikletë, sigurohuni të mos keni veshur mini fund, përndryshe, edhe juve mund t’ju ndodhë kjo.
gfhgfhg-1

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Indeksi: