Ballina / Uncategorized / Jam Adelina 25 vjeçare dua një mashkull tmë lë Shtatzën ”Ju kënaqeni un mbetem Shtatzënë”
Loading...

Jam Adelina 25 vjeçare dua një mashkull tmë lë Shtatzën ”Ju kënaqeni un mbetem Shtatzënë”

adelna2
Nuk ka asgjë të pakuptueshme në kërkesën e kësaj gruaje, që dëshiron të bëhet nënë. Adelina Albu ka kërkuar përmes Facebookut një mashkull që mund ta lë atë shtatzënë. Për këtë ajo është e gatshme të paguajë… 500 euro!
Ajo pretendon se nuk është e interesuar për të dashur apo burrë, sepse “meshkujt janë shumë të papjekur”.
“Të gjesh një mashkull nuk është problem” ka shkruar në ofertën e saj 25-vjeçarja, duke shtuar se “të gjesh një mashkull që do fëmijë është problem i madh”.
“Për të mos e humbur kohën në lidhje të pashpresa, unë ju ofron 500 euro për të më lënë dikush shtatzënë”, ka shkruar po ashtu Adelina duke shtuar se “ju kënaqeni e unë mbes shtatzënë”.
Gruaja nga Timisoara e Rumanisë, kërkon që ofruesi potencial të bëjë testin e fertilitetit dhe në rast shtatzënësie t’ia lë asaj tërë të drejtat prindërore. /Telegrafi/

adelna

adelna2