Sunday , 22 October 2017

Lajmi Fundit: Ja se çfar ësht duke ndodhur para selis së LSDM’mës në Tearcë !!

votimi
Në ora 19:00 ka përfunduar edhe votimi në vendvotimin 2011 në Tearcë, siç u kumtua më parë nga KSHZ-ja edhe përkundër ndërprejes prej 10 minutave gjatë votimit për shkak të UV llambave.
Portali TetovaSot ka raportuar sot minut pas minute për ngjarjet që janë zhvilluar në vendovitmin 2011 në Tearcë, dhe sipas të dhënave të fundit që i posedon TetovaSot deri ora 18:30 kanë votuar 402 qytetarë.
Nga fotot e portali TetovaSot shihen edhe një numër i madh i simpatizantëve të LSDM-së, në komunën e Tearcës dhe të cilët nën ethe presin rezultatin përfundimtar nga ky rivotim.
KSHZ-ja ka njoftuar pres konferencë zyrtare në ora 21:30, ku edhe do të shpallen zyrtarisht rezultatet përfundimtare nga zgjedhjet e sotme dhe nga zgjedhjet e 11 dhjetorit.
Tani për tani numri i mandateve tek pala maqedonase është 50 për kolacionin e udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe 49 tek koaliconi i udhëhequr nga LSDM-ja./TetovaSot/

votim

votimi

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Indeksi: