Saturday , 21 October 2017

Rrëfimi shokues: Ja kush janë liderët botërorë pjesë e Iluminatit (VIDEO)

Shfrytëzuesi i rrjetit Imgur ka botuar një postim i cili shumë shpejt është fshirë, në të cilin është prezantuar si ish-anëtar i shoqërisë sekrete Iluminati, ndërsa publikimi i tij rrodhi menjëherë në mediat botërore. “Për vite kam jetuar me bindje, motive dhe aksione të iluminatëve, por kohëve të fundit me …

Artikulli i plotë »

Dëgjoni shpesh fishkëllima në vesh? Ja çfarë tregon kjo për shëndetin

  Megjithatë, ekzistojnë disa shkaktarë që e nxisin tringëllimën të ndodhë, në njërën ose tjetrën trajtë të saj. Ekspozimi i gjatë ndaj zhurmave me intensitet të lartë është njëri dhe mund të themi shkaktari kryesor i tringëllimave në vesh. Përveç zhurmave në vesh, mund të shkaktojë edhe humbje të përhershme …

Artikulli i plotë »