Saturday , 21 October 2017

Kërkonte telefonin që i ra poshtë tavolinës së restorantit, u rrëqeth nga ajo që gjeti (Foto)

Will Robinson nga Lincolnshire i Anglisë, është rrëqethur kur poshtë tavolinës së restorantit e ka gjetur një mi të ngordhur Në momentin që 22-vjeçarit i ra telefoni në dysheme, shoku tij e ndezi një dritë për ta ndihmuar ta gjente më lehtë, transmeton Telegrafi. Miu nën tavolinën e restorantit Por, …

Artikulli i plotë »

Me këtë metodë efektive shumë lehtë mund të liroheni nga stresi (FOTO)

a shumë mënyra me të cilat ne mund të luftojmë stresin, nga ushqimi, nëpërmjet ushtrimeve, deri te fjetja. Por në qoftë se keni nevojë urgjente për zgjidhje të shpejtë, konsiderojeni trukun lindor të njohur në mjekësinë tradicionale kineze me shtypjen e pikës hoku Zgjatni dorën njërën dorë dhe me dorën …

Artikulli i plotë »