Saturday , 21 October 2017

Studimi: Mashkulli i bërë synet apo jo? Ja kush i kënaq më shumë femrat

Edhe pse shpesh shkencëtarët nga SHBA theksojnë përparësitë shëndetësore të të bërit synet, kësaj here kemi mbledhur të dhëna nga studimet e ndryshme në gjithë botën dhe sjellim dallimet kryesore në higjienë dhe në seks me meshkujt të bërë synet dhe të pa bërë synet. Ndjeshmëria Edhe pse synetia nuk …

Artikulli i plotë »

Vendi ku u zhvilluan lojërat në Rio, kthehet në fantazmë

Vendi ku u zhvilluan lojërat Olimpike 2016 në Rio de Janeiro është kthyer në një fantazmë. Një seri fotosh të publikuara javën e kaluar, tregojnë degradimin që ka pësuar stadiumi legjendar Maracana, vetëm në 6 muaj.  Një qytet që shpresonte dëshpërimisht të dilte nga varfëria dhe borxhi, duke kthyer mbrapsht paratë e shpenzuara për krijimin […]

Artikulli i plotë »