Njihuni me gruan pa vaginë FOTO

den6

Devan Merck, një vajzë e re 23-vjeçare tani më në fund mund të kryejë marrëdhënie seksuale, pasi mjekët arritën të bënin një ndryshim të madh në jetën e saj. Ata i krijuan vaginën dhe kanalin e këtij organi gjenital, duke përdorur lëkurë të butë nga pjesa e prapanicës. Devan zbuloi …

Artikulli i plotë »