Saturday , 21 October 2017

Zbulim rrënqethës në një laborator rus, çfarë është kjo krijesë e çuditshme?

Policia Ruse ka bërë një zbullimrrënqethës në një laborator të braktisur nëtë patologjisë në Siberinë perëndimore. Njëstudent i mjekësisë gjeti një ndërtesë të braktisur, ku kishte shumë kavanoza me organe njerëzore, me eshtra dhe me kufoma të thara. Dëshmitë flasin se kjo ndërtesë ishte funksionale deri në vitin 2012.

Artikulli i plotë »