Saturday , 21 October 2017

Turqia 3 milion dollar ndihmë ushtarake Shqipërisë

Turqia i dhuron Shqipërisë 3 milionë dollarë ndihma. Këto ndihma konsistojnë kryesisht në mjete motorike ushtarake, një gjenerator dhe pajisje të tjera logjistike për ushtrinë dhe policinë. Në ceremoninë e zhvilluar me këtë rast në Komandën e Forcave Tokësore, në Zall-Herr, ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli falenderoi ambasadorin dhe atasheun …

Artikulli i plotë »