Wednesday , 20 September 2017

‘Pashë një fantazmë’. Ja tre përgjigje shkencore për këtë fenomen

Nga fantazmat tek shtrigat dhe magjistarët, Hallouini është një periudhë e vitit kur njerëzit bëhen bashkë për të kremtuar çdo gjë mbinatyrore. Por përtej veshjeve të frikshme, besimi tek ekzistenca e fantazmave është në fakt diçka relativisht e zakonshme, 38 % të njerëzve që e klasifikojnë veten si besimtarë dhe një numër të ngjashëm, që faktikisht ka pretenduar të ketë parë diçka të tillë.

Artikulli i plotë »