Sunday , 22 October 2017

Agjenti serb: Haradinaj s’u arrestua për krime lufte, prapa tij qëndrojnë njerëz të CIA-s dhe NATO-s (Video)

Ish-legjionari dhe agjenti i shërbimit informativ të Ushtrisë franceze, njeriu që sipas mediave serbe ka pasur në dorë sekretet më të mëdha botërore e ishte pjesëmarrës në shumë fushëbeteja, njeriu që thuhet se ka njohur personalitetet më me ndikim në Evropë, serbi Jugosllav Perishiq, tregon versionin e tij se cila …

Artikulli i plotë »