Monday , 27 February 2017

Harrojeni Turqine Shiko cka po ndodh me te Burgosurit e Kumanoves!!

Andi Krasniqi i njohur si komandant Malisheva dhe Ekrem Arifi, dy të akuzuarit për rastin e Kumanovës janë keqtrajtuar sot gjatë transportit për në gjykatë. Pavarësisht ankesave të palës mbrojtëse, seanca ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve të mbrojtur. Avokati Naser Raufi shprehet i revoltuar me deklaratat e dy ministrave …

Artikulli i plotë »