Saturday , 21 October 2017

Tentativa nga FETÖ për grusht shteti, 103 gjeneralë dhe admiralë të arrestuar

Një pjesë e të arrestuarve momentalisht janë duke u marrë në pyetje, ndërsa 27 gjeneralë duke përfshirë edhe ish gjeneralin Akın Öztürk sipas informacioneve të marra në rrugë zyrtare kanë dalë para trupit gjykues TRABZON (AA) – Pas tentativës për grusht shteti nga organizata terroriste FETÖ, të paktën 103 gjeneralë …

Artikulli i plotë »