Sunday , 22 October 2017

Alban Beqirit i duhet ndihma juaj për trajtim nga “leukemia akute” (Shpendaje)

Alban Beqiri nga Skenderaj është diagnostifikuar me “leukemi akute”. Sëmundja e të riut mund të trajtohet në Turqi, por Beqiri ka nevojë për ndihmën e secilit, pasi ai duhet të dalë jashtë vendit. Albani mund të trajtohet në Turqi, andaj familja Beqiri ka kërkuar ndihmën tuaj. Të gjithë njerëzit bamirës …

Artikulli i plotë »

Ja çfarë thuhet në Kuran për fundin e botës, këto janë shenjat që zoti do t’ua dërgojë njerëzve

Prej shumë vitesh janë bërë parashikime nga personazhe të ndryshëm, se kur dhe si do të vijë fundi i botës, por sot shumë prej këtyre parashikimeve kanë rezultuar false. Ndërkohë që edhe në librin e shenjtë të Kuranit është parashikuar se kur do të vijë fundi i botës. Ndryshe nga …

Artikulli i plotë »