A është ky filmi i parë shqiptar me pullë të kuqe?

ragipi

Nëse kthehemi në kohën e para luftës, dhe më konkretisht në vitet ‘90-të, kujtojmë vetëm ditë të zeza, vuajtje, dhimbje, erë lufte, veçanërisht në Kosovë. Në përgjithësi jeta ishte e zymtë dhe kalonte nënë ethe, por është e kuptueshme që dashuria e të bërit dashuri nuk është ndalur asnjëherë. Bile, …

Artikulli i plotë »

Rrëfehet vajza që u abuzua seksualisht

pedofil4_1484915899-5268367

Një ish-skllave seksi, që u shit në një rrjet pedofilësh aristokratë belgë, ka rrëfyer për herë të parë pesë vitet e abuzimit. Anneke Lucas, 53 vjeç, u shit tek rrjeti vrasës i pedofilëve në Belgjikë kur ishte vetëm gjashtë vjeç në vitin 1969. Duke kujtuar abuzimet, ajo thotë: “Më kanë …

Artikulli i plotë »