Monday , 27 February 2017

NASA thirrë konferencë për media për ta bërë publike “zbulimin e madh”

NASA, ka paralajmëruar për të mërkurën konferencë për media, për të paraqitur para publikut “zbulimin për sistemin diellor”, transmeton Gazetablic.com Agjencia e Hapësirës, ka thënë se ky event i fshehtë do të paraqes të gjitha gjetjet për planetet dhe orbitat, saktësisht për të ashtuquajturat “exoplanete”.Kjo e rritë shpresën se NASA …

Artikulli i plotë »

E vërteta e pornografisë, sa fitojnë yjet e pornos dhe si duken audicionet krevetit të kuq (Foto 18+)

E vërteta e pornografisë, sa fitojnë yjet e pornos dhe si duken audicionet krevetit të kuq Bota e industrisë pornografike mënyra e jetës së aktorëve të filmave porno dhe pagesat e tyre janë shumë apstrakte të paprekura, kemi dëgjuar storie të ndryshme për pagesat e tyre por shumë pak dinë …

Artikulli i plotë »