Wednesday , 20 September 2017

Përgënjeshtrohet Lajmi se Haxhi Krasniqi e ka pshtyr Luan Krasniqin në Fytyr


Lajmi se Haxhi Krasniqi e ka pshtyr ne Fytyr Luan Krasniqin esht Pergenjeshtruar nga vet Staffi i Haxhi Krasniqit ku na kontaktuan se ai Lajm esht Totalisht genjeshter.
haxhi1

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Indeksi: