Ballina / Uncategorized / TURP: PDSH’ja ia jep Votat Gruevskin dhe Gruevski i fiton Zgjedhjet fal Shqiptarve
Loading...

TURP: PDSH’ja ia jep Votat Gruevskin dhe Gruevski i fiton Zgjedhjet fal Shqiptarve

Ky esht statusi i fundit i Muhamed Zekirit rreth votimeve te sotshme ne Tearce. ai e konfirmoj se Partia Demokratike Shqiptare ka votuar per Nikola Gruevskin

pdm